Your weddingstationary – Bloom09

Waarom Bruidskinderen?
3 februari 2017
Unieke trouwkaarten – op ambachtelijke wijze gedrukt
3 februari 2017

Bij Bloom09 maken we met heel veel liefde onze unieke trouwkaarten. We geven ze een mooi plaatsje op onze verzorgde website en dan is het aan jullie. Met onze mooie designs maken jullie zelf de allermooiste trouwkaarten. Gebruik jullie eigen teksten en indeling en kies heel makkelijk zelf jullie lettertypes. Uniek is onze uitgebreide beeldbank met de leukste symbolen maar ook bloemetjes of andere leuke details voeg je zelf toe aan het eigen design van jullie trouwkaart. Super leuk om te doen maar voor super persoonlijk om jullie eigen trouwdrukwerk te maken.

Onze stijl? We houden heel erg van bloemen en leuke kleine details. Maar we raken ook geïnspireerd door leuke, handgemaakte patronen zoals bijvoorbeeld Shibori.

Onze plus dat we altijd op zoek zijn naar unieke manieren om jullie huwelijk aan te kondigen. Zo vind je bij ons de bijzondere pocketfold uitnodiging. Een waar cadeautje voor jullie gasten. Maar hebben we sinds kort ook de bijzondere gestylde trouwkaarten. Een extra chique trouwkaart met een stevig achterblad en lintje of touwtje. Je kunt er ook extra kaartjes en labeltjes bij maken voor een unieke trouwset.

Nieuwsgierig geworden naar al onze mooie en unieke trouwkaarten? Laat je dan inspireren door de bijzondere collectie trouwkaarten bij Bloom09.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.