Wat trek je de kinderen aan op een bruiloft?

Gegarandeerd stralen op je bruiloft met wimperextensions
22 maart 2019
Zo geef je jouw trouwjurk de finishing touch
29 maart 2019

Wanneer je wordt uitgenodigd op een bruiloft zien we dit vaak direct als een excuus om lekker te gaan shoppen. We moeten er immers perfect uitzien. Maar als het toevallig een bruiloft is waar de kinderen ook voor zijn uitgenodigd, dan wordt het direct al een beetje lastiger. Leuke kinderkleding voor bruiloften is namelijk niet zo gemakkelijk te vinden.

Kinderkleding online
Op webshops zoals H&M, Zara en Mango word je soms overspoeld met kleding voor speciale gelegenheden. Sterker nog, bijna elke webshop heeft wel een speciale sectie toegewijd aan ‘occassion outfits’, waar een bruiloft natuurlijk ook onder valt. Helaas is dat bij kinderkleding webshops vaak niet, of zelfs nooit het geval. Daarom is het soms best een klusje om een leuke outfit voor de kids samen te stellen voor een bruiloft. Gelukkig hebben wij wat tips waar je leuke kleding kan vinden!

Kleding voor meisjes
Voor meisjes is het eigenlijk redelijk simpel om een leuke outfit voor een bruiloft samen te stellen. Misschien heb je zelfs al het perfecte jurkje voor der in de kast hangen. Want geef nou toe, hoeveel leuke schattige jurkjes heb je in het verleden al wel niet gekocht? Voor een bruiloft is het natuurlijk het leukste om een beetje in het ‘thema’ te blijven, zacht roze, gebroken wit of pastel kleuren passen daar vaak goed bij. En laten pastel kleuren nou net de trend van 2019 te zijn! Online vind je ontzettend veel jurkjes, rokjes en shirtjes in pasteltinten, helemaal perfect voor een bruiloft. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Z8, zij hebben de schattigste collectie van het voorjaar van 2019!

Kleding voor jongens
Jongetjes hebben vaak twee voorwaarden wanneer het op kleding aankomt: het moet lekker zitten en ze moeten erin kunnen spelen. Natuurlijk willen wij het liefste dat ze helemaal strak in het pak gaan, maar of ze hier zelf blij van worden is nog maar de vraag. De beste tip die wij kunnen geven is dan ook, laat kinderen kind zijn. Strak in het pak voor de officiële ceremonie, en daarna lekker omkleding om te spelen! Neem dus gewoon een extra t-shirt en spijkerbroek mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.