Bruidsaccessoires zijn belangrijk
17 januari 2017
Your weddingstationary – Bloom09
3 februari 2017

Bruidskinderen zijn natuurlijk super schattig! Ze brengen altijd gezelligheid met zich mee en zorgen vaak onbedoeld voor een ontspannen vrolijke sfeer op de bruiloft. Bruidskinderen doen vaak onverwachte dingen die het bruidspaar en hun gasten aan het lachen maken. Kinderen zijn puur en zullen nog lang aan deze geweldige dag terug denken. Bruidskinderen zijn ook erg handig op de bruiloft. Er zijn verschillende taken die u het bruidsmeisje en het bruidsjonker kan laten doen.
Het bruidsmeisje zorgt ervoor dat de sleep van de bruid netjes ligt en waar nodig is kan zij deze dragen. Tijdens de ceremonie houdt het bruidsmeisje het boeket van de bruid vast. De bruidsjonker draagt op sommige momenten samen met het bruidsmeisje de sleep. Het bruidsmeisje en/of de bruidsjonker brengen de ringen naar het bruidspaar. En vergeet u niet het strooien van de bloemenblaadjes! Dit is echt hét moment voor de kinderen. Ook kunt u er van uit gaan dat uw gasten dit geweldig zullen vinden.

Bruidskinderkleding

Er is een zeer ruime keuze aan bruidskinderkleding. Wij van Amor Kinderbruidskleding doen daarom onze uiterste best om steeds weer de mooiste bruidsmeisjes jurken en bruidjonker kostuums voor u uit te zoeken. Voor de meisjes zijn er echte prinsessen jurken en voor de jongens zijn er mooie kostuums. Het is leuk om de bruidskinderen zo veel mogelijk op het bruidspaar te laten lijken. Maar tegenwoordig zien wij steeds vaker dat het ook een ander kleurtje mag zijn. Neem bij het uitzoeken van de kleertjes wel even een stukje stof van de bruidsjurk mee, zodat u kunt kijken of het bij elkaar past.
U maakt het plaatje helemaal compleet met een paar mooie schoenen en voor de meisjes een leuke tiara of diadeem. Uw bruidskinderen zullen zeker stralen tijdens deze mooie dag!

Amor Kinderbruidskleding
Groen van Prinsterersingel 15
3752DB Bunschoten – Spakenburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.