Verlovingsringen kopen: do’s en dont’s

Voor elk figuur een trouwjurk
25 november 2016
7 Happy momenten voor vrouwen in een relatie
25 november 2016

Een verlovingsring uitzoeken is geen gemakkelijke opgave, vooral niet als je wilt dat het aanzoek een grote verrassing is en wanneer je dus geen tips of hulp kunt vragen aan je liefje. Je staat er echter niet alleen voor… Wij helpen je met deze do’s en dont’s betreft verlovingsringen kopen!

verlovingsringen_trouwen_nl_11

Koop geen te dure verlovingsring

De tijd dat een verlovingsring hetzelfde moest kosten als drie maal je maandsalaris is al lang voorbij. Natuurlijk moet je voor de trouw- en verlovingsringen sparen, maar laat je niet verleiden om meer uit te geven dan eigenlijk mogelijk is.verlovingsringen_trouwen_nl_

Research trouwringen

Doe onderzoek naar trouwringen en verlovingsringen. Dit komt later in je zoektocht naar de perfecte ring zeker van pas. Zoek niet alleen op internet, maar doe ook veldonderzoek: vraag vrienden en familie naar de droomring van je geliefde om een goed beeld te vormen. Tip: bekijk haar Pinterest-account om te zien of ze trouwringen heeft gepind.

verlovingsringen_trouwen_nl_rfd

Koop niet de eerste verlovingsring die je ziet

Ook al heb je het gevoel dat de eerste ring die je ziet helemaal de bom is, zorg dat je nog een paar andere opties bekijkt. Misschien vind je een ring die bijna identiek is, maar die meer waar geeft voor je geld, zoals een extra steen of een gravering. Wie weet zie je later nog een ring die je nog mooier vindt. Beslis niet te overhaast!

verlovingsringen_trouwen_nl_2222

Professionele juweliers

Bezoek professionele juweliers of edelsmids. Het verschil in kwaliteit is enorm groot en dat is ’t natuurlijk wel waard voor zoiets belangrijks als een trouwring. Wees niet bang om hulp te vragen, want niemand weet meer van verlovingsringen en trouwringen dan de juwelier of edelsmid. Ben je nog op zoek naar een betrouwbaar adres voor je ringen? Kijk tussen de professionals op onze pagina! Zij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

Geschreven door Sanne van Bortel


Op zoek naar een juwelier of edelsmid?


trouwringen_trouwen_verlovingsringen_2

Trouwen.nl
Trouwen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.