Een DJ op je bruiloft
21 juli 2017
Een trouwjurk kopen voor een betaalbare prijs
7 augustus 2017

Bruidsmode is even fluctuerend als overige mode. Als je de indrukwekkende metamorfose van bruidsjurken in de loop der tijd nader bekijkt, valt te zien hoezeer bruidsmode meegaat met de geldende mode van dat moment. De pompeuze modellen met schouderopvulling uit de jaren 80 zijn werkelijk niet meer voor te stellen op een hedendaagse bruiloft. Waren de sixties en de seventies wat dat betreft nog cute; de draconische jurken uit de jaren 80; die zien we voorlopig niet meer terug. Maar wist je dat dit ook voor trouwringen geldt? Trouwringen uit de seventies, of jaren 90, verschillen bijzonder van toepassing, materiaal gebruik en model.

Trouwringen & mode
Trouwringen in de jaren 90 konden vaak nog bestaan uit zeer brede, platte ringen, met hierin een steentje verwerkt. Bicolor ringen waren ineens razend populair, maar ook witgouden trouwringen was half jaren 90 ineens erg in opkomst. Tegenwoordig zien wij dat mensen toch meer naar vaste waardes grijpen en vaak voor de klassieke, tijdloze geelgouden trouwring gaan. Het allermooiste is in dat geval toch wel de geelgouden trouwring met briljant. De ware klassieke trouwring is niet plat, maar bol van vorm. Een geelgouden trouwring laat daarnaast altijd zien dat de drager getrouwd is… Je draagt hem aan de ringvinger van je linkerhand.

Een trouwring die ook erg aan populariteit gewonnen heeft is de titanium trouwring; deze is vooral populair vanwege het fraaie zilverkleurige uiterlijk, maar vooral ook vanwege de prijs. Titanium is voordeliger dan goud en zijn dus uiteindelijk goedkopere trouwringen, die voor velen beter betaalbaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.