Tips voor het vinden van je perfecte trouwlocatie

Schoeisel voor onder zijn trouwpak
28 januari 2019
Het leven van jou en je partner na de trouwerij
21 februari 2019

Je trouwdag is natuurlijk een van de belangrijkste dagen uit je leven. Het is daarom belangrijk dat de dag perfect is en dit betekent dat je hem goed moet plannen. Voor veel mensen betekent dit dat je maanden van te voren al een de slag gaat. De planning die hierbij komt kijken is dus van een een enorme omvang. Een van de eerste dingen die je geregeld wilt hebben is natuurlijk de locatie. We zullen daarom in dit artikel enkele tips en wat inspiratie geven, zodat je de perfecte locatie voor jou kunt vinden.

Allereerst is het belangrijk om na te gaan welke wensen je allemaal hebt, om zo tot een geschikte locatie te kunnen komen. Vragen die je hierbij kunt stellen zijn de volgende:

  • Op welke datum wil je gaan trouwen? Dit geeft gelijk een inschatting van de weersomstandigheden.
  • Hoeveel gasten wil je uitnodigen?
  • Welke voorzieningen wil je kunnen bieden? Zijn er drankjes of hapjes?
  • Wil je een DJ boeken of een band?
  • Wil je zelf een cateraar kiezen of niet?

Dit zijn enkele praktische overwegingen die je in acht moet nemen voordat je overgaat op het boeken van de locatie.

Naast praktische overwegingen zal je natuurlijk ook persoonlijke voorkeuren hebben. Maar hoe uit dit zich nou in een trouwlocatie. Als de bruid zich een echte prinses wilt voelen zou je bijvoorbeeld kunnen overwegen om in een kasteel te gaan trouwen. Hou je meer van de natuur, dan zou je kunnen kiezen voor een bruiloft op het strand. In Nederland zijn er verschillende strandtenten die dit faciliteren. Bijvoorbeeld Barbarossa, een strandtent in Scheveningen. Natuurlijk zijn er nog veel andere mogelijkheden. Allemaal hebben zij hun eigen voor en nadelen, dus blijf niet te lang twijfelen, want je wilt niet dat je droomlocatie aan je neus voorbij gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.