Tips bij het kiezen van een verlovingsring

Laat inbrekers buiten de deur!
20 juli 2018
Bruiloft DJ boeken
2 augustus 2018

Je wilt jouw geliefde binnenkort ten huwelijk vragen. Van harte gefeliciteerd! Wanneer je wilt trouwen met je geliefde dien je eerst de hand te vragen om de verloving te bezegelen met een verlovingsring. Maar het uitkiezen van een verlovingsring is makkelijker gezegd dan gedaan. Welke ring vind ze mooi? Wat is haar maat? Wij vertellen je graag alles over het uitkiezen van een verlovingsring.

Direct verlovingsringen bekijken ter inspiratie? Bezoek 123Gold voor een ruim assortiment aan verlovingsringen in alle soorten en maten.

  1. Kom stiekem achter de maat van haar ringvinger
    Een ring moet natuurlijk goed passen, maar hoe meet je stiekem zonder dat ze argwaan krijgt haar ringmaat? Het handigst is om een ring te stelen en mee te nemen naar de juwelier. Lukt het niet om de ring stiekem mee te nemen? Dan kan je de binnendiameter opmeten op het moment dat je geliefde haar ring bijvoorbeeld op het nachtkastje heeft liggen terwijl ze aan het douchen is.
  2. Klassieke of moderne ring?
    Houdt jouw geliefde van modern of klassiek? Bij het kiezen van een verlovingsring is dit de eerste vraag die gesteld wordt. Denk dus goed na of ze houdt van een modern en strak design, bling-bling of toch vintage. Misschien nog wel belangrijker.. houdt ze van goud of juist van zilver? En wilt ze een diamant? Wanneer je antwoord kan geven op al deze vragen kan je gaan zoeken naar de juiste verlovingsring.
  1. Vraag om deskundig advies op maat
    Je kan wel zelf gaan zoeken naar verlovingsringen ter inspiratie. Ook kan je alvast een aantal ringen uitkiezen die jij denkt dat ze mooi vindt. Echter adviseren wij wel om naar een juwelier toe te gaan om deskundig advies op maat te vragen. Zij kunnen je goed helpen met het adviseren, uitkiezen en eventueel op maat maken van de verlovingsring.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.