Sleeve7 overhemd kopen

Een overhemd voor een trouwerij
23 september 2019
Het onderschatte belang van evenementenbeveiliging
11 december 2019

Een overhemd moet perfect zitten. Of je het overhemd nu casual over een jeans draagt of netjes in combinatie met een colbert en stropdas. Vandaag de dag hoeft niet één man meer te lopen in een slecht passend overhemd. Er is voor iedere bouw, iedere lengte en ieder postuur wel een geschikt overhemd verkrijgbaar. Het is misschien even zoeken maar gegarandeerd dat je het perfecte overhemd kunt vinden. Ben jij een lange slanke man en denk jij dat een overhemd jouw niet past? Dan heb je het mis en ken je de Sleeve7 overhemden nog niet! Op een bruiloft, of je nu zelf gaat trouwen of je beste vriend dat gaat doen, is het eigenlijk normaal dat iedere man een overhemd draagt. Heb jij binnenkort een bruiloft, draag je eigenlijk nooit een overhemd maar wil je dat nu wel gaan proberen? Verdiep je dan even in de juiste maat!

Sleeve7 overhemden perfect voor lange mannen!
Ben jij een lange slanke man? Dan heb je vanaf nu geen excuus meer om geen overhemd te dragen. Het overhemd mag natuurlijk niet te kort zijn en moet die de gehele rug bedekken. Ook als je na het zitten weer opstaat dient het overhemd nog goed in de broek te blijven zitten. De mouwen van je nieuwe overhemd moeten wellicht wat langer zijn dan bij mannen die jouw mooie lengte niet halen. Ook dat is geregeld bij de Sleeve7 overhemden. De mouw of eigenlijk de manchet moet tot op de knik van je pols komen.

Hoe langer, hoe beter geldt bij Sleeve7
De Mouwlengte van een “standaard man” is meestal 5. Lange mannen, boven de 1.70 meter hebben meestal een mouwlengte 7 nodig. Hou dit dus goed in gedachten als je gaat shoppen. Een sleeve7 overhemd verschilt op twee cruciale punten van de klassieke standaardmaat overhemd. Zoals je wellicht al vermoedde, zijn de mouwen tot liefst zeven centimeter langer gesneden, zonder dat het hemd ruimer wordt. Niet ruimer, maar wel langer dus. Wie langere armen heeft, heeft doorgaans ook een langer lijf. Daarom wordt ook het rugpand zeven centimeter langer gesneden. Ben jij een mooie slanke lange man en zoek jij een Sleeve7 overhemd voor een bruiloft? Dan is dit de perfecte website voor jouw! Sleeve7.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.