Schoeisel voor onder zijn trouwpak

Een unieke verlovingsring vinden
21 januari 2019
Tips voor het vinden van je perfecte trouwlocatie
14 februari 2019

Trouw je binnen niet al te korte tijd? En begin je als bruidegom je nu een beetje zorgen te maken over je outfit? Ga dan eerst op zoek naar een pak. Deze kan je bij een bruidswinkel kopen of huren. Kies een pak in de stijl die helemaal bij jou past. Vervolgens maak je een afspraak bij de kapper. Nu ben je al een heel eind. Maar dan moet je nog even aan de slag met de finishing touch: je schoenen (en sokken natuurlijk). Want bij een bruid valt de jurk over de voeten en maak het in principe niet zoveel uit wat er voor schoeisel gedragen wordt. Maar bij een pak vallen ze natuurlijk wel veel meer op. Aan de andere kant, het is de kans om een stijlvolle touch aan je outfit te geven. Pak dus die kans.  

Bohemian look met sneakers
Als het aankomt op schoeisel onder een trouwpak is er geen sprake van moeten. Je moet niet per se nette schoenen aan en het is ook niet verplicht om sokken aan te trekken. Het is maar net waar jij je comfortabel bij voelt en wat jouw stijl is. Zo is de bohemian look steeds populairder aan het worden. Deze stijl is gelinkt aan de zomerse festival look. Hierbij wordt de traditionele stijl wat meer losgelaten en vervangen door eigentijdse dingen zoals sneakers en bretels. Gympen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en ze lopen nog ontzettend comfortabel ook. En als jij je voeten graag wat meer op wilt laten vallen, is het ook mogelijk om er sokken onder te dragen in een opvallende kleur of print. Houd er in dit geval wel rekening mee dat het past bij de kleur en de stijl van het pak.

Oog voor detail
Heb je gekozen voor een pak in een donkerblauwe of zwarte kleur? Dan heb je alle gelegenheid om details aan te brengen in je outfit. Voorzie je sneakers bijvoorbeeld van groene veters en zorg voor een riem of bretels in dezelfde kleur. Het is ook een optie om dit op een andere manier in je trouwpak terug te laten komen. Laat jij bijvoorbeeld een pak op maat maken? Vraag of het mogelijk is om de broek en blazer af te werken met stiksels in een andere kleur. Deze kleur laat je weer op een andere subtiele manier terugkomen. Bijvoorbeeld door middel van manchetknopen of een corsage.

Efficiënt inkopen doen
Wil je niet lang hoeven te zoeken naar de juiste schoenen en bijbehorende accessoires voor je trouwpak? Ga dan op zoek naar een webshop die al deze producten in het assortiment heeft. Van Bommel herenschoenen is hier een voorbeeld van. In deze webwinkel vind je allerlei nette schoenen van bekende merken, geschikt om te dragen onder een trouwpak en bijbehorende accessoires zoals riemen en sokken. Binnen een paar dagen wordt jouw pakketje thuisbezorgd. Kan jij je ondertussen bezighouden met andere belangrijke zaken rondom de mooiste dag van je leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.