Proef en ontdek heerlijke Tokajwijn uit Hongarije!

Dating site vergelijken
Vind de liefde van jouw leven met datingsitekeuze.nl!
27 mei 2020
Kies de juiste schoenen bij je trouwpak
19 juni 2020

Bordeaux staat nog altijd bekend om dé wijnstreek bij uitstek, maar dan heb je de Tokajwijn uit Hongarije nog niet geproefd! Hongarije is eigenlijk het oudste wijngebied van Europa, dit zelfs nog 120 jaar voor Bordeaux! Dus dan kunnen we bijna niet anders dan een wijn uit deze streek gaan proeven en ontdekken! 

Droge Tokajwijn

Wanneer over Tokajwijn gesproken wordt, dan wordt er onder de mensen die er toch iets van kennen vaak gedacht aan de bekende dessertwijn uit Hongarije. Maar echter is er niet alleen de dessertwijn, maar er is ook de droge wijn die de laatste jaren populairder en populairder wordt. Sommige Tokajwijnen zijn fris van smaak, maar toch ook complex. Ze worden gemaakt van de Furmint druif en zijn het proeven en proberen meer dan waard! 

tokajwijn

Dessertwijn 

Een dessertwijn uit Hongarije is, zoals het woord het waarschijnlijk al wel prijsgeeft, heerlijk te combineren met desserts. Vooral met fruitgebak of desserts waar chocolade in zit. Ben je niet echt voor de zoete desserts, dan is de dessertwijn uit Hongarije ook heel lekker bij harde en zachte kazen en ganzenlever. Heb je graag een zoete, maar met een stevige zuur wijn? Dan moet je kiezen voor de Tokaji Aszu. Mag het allemaal wat duurder en exclusiever? Dan kan je de dessertwijn bestellen Tokaji Natur Eszencia, deze kost maar liefst rond de 1000 euro per liter! 

Wijnen bestellen op Tokajwijn.nl 

Wil je jou en je partner eens verwennen met een van deze lekkere wijntjes, dan kan je deze eenvoudig en snel bestellen op Tokajwijn.nl! Deze is de enige Tokajwijn specialist die er in Nederland en België te vinden is. Ze hebben een breed assortiment wijn waaruit je kan kiezen, zodat je altijd wel iets naar smaak en wens vind. Boven de 100 euro besteld? Dan worden de flessen vol vloeibaar genot zelfs nog gratis geleverd! Voor de beste Tokajwijnen moet je dus bij Tokajwijn.nl zijn!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.