Prachtige droomlocaties om te trouwen in Nederland

Het regelen van een bruiloft
5 januari 2018
Met een modieus shirt ben je altijd goed gekleed
5 april 2018


Je trouwdag moet natuurlijk een van de mooiste dagen van je leven zijn. Om zo’n dag extra bijzonder te maken heb je natuurlijk een droomlocatie nodig waarop je elkaar het ja-woord kan geven of met vrienden en familie de heugelijke dag te vieren. Er zijn meer dan genoeg prachtige droomlocaties om te trouwen in Nederland te vinden, en er is voor ieder wat wils. Ga je liever voor groen en gezellig, of juist meer voor strak en modern? Waar je ook naar op zoek bent, dit zijn de beste trouwlocaties in Nederland.

Orangerie Elswout
Voor iedereen die graan een groene bruiloft heeft en wilt trouwen in de zomer is Orangerie Elswout een optie om zeker te overwegen. De Orangerie is gelegen op een van de mooiste landgoederen van Nederland, tussen Amsterdam en Haarlem. Je bevindt je hier in een oase van rust. Het gebouw zelf is karakteristiek, gezellig en licht. In de zomer kunnen gemakkelijk alle ramen en deuren open gegooid worden. Daarnaast is het gebouw omgeven door een appelboomgaard wat zich uitstekend leent voor een fotoshoot.

Landgoed Luchtenburg, Ulvenhout
Voor iedereen die het ook op landgoederen en natuur willen houden maar liever iets verder naar het zuiden van het land is er Landgoed Luchtenburg. Dit landgoed ligt ietwat ten zuiden van Breda, nabij het dorpje Ulvenhout. De mogelijkheden hier zijn oneindig. Je kan hier trouwen in de openlucht tussen de rododendrons, in het landhuis, de oude boerderij of de oude schuur. Hou het diner in de openlucht of je feest op het weiland.

Werelds aan het Strand, Ouddorp
Een strandhuwelijk in Nederland? Geen probleem! Oké, over het weer zijn natuurlijk nooit garanties te geven, maar zelfs in Nederland is het mogelijk om een privéeiland af te huren om jezelf met je geliefde in de echt te laten verbinden. In Ouddorp vind je een splinternieuwe beachclub die in al je behoeften zal voorzien. De beachclub zelf is modern ingericht waardoor het sowieso al een bijzondere locatie is, vooral in combinatie met deze witte stranden.

Kasteel Duurstede
Kasteel Duurstede heeft het allemaal. Allereerst is dit een van de oudste kastelen van Nederland, en daarnaast is het kasteel ook nog gelegen op een eiland. Je kan het gehele eiland en het kasteel helemaal afhuren voor je bruiloft. De gewelfde plafonds, historische haarden en kroonluchters zorgen voor een absoluut bijzondere sfeer waar zowel jullie als de gasten enorm van kunnen genieten.

Kasteel Montfoort
Kasteel Montfoort is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een plek om de hele bruiloft te houden met alles van loopafstand van elkaar, maar toch afwisselend genoeg om talloze foto-opties te hebben en keer op keer het gevoel te hebben ergens anders te zijn beland. Het kasteel heeft kortgeleden een stylish makeover gekregen van Eric Kuster. De moderne belichting zorgt voor iedere wensbare sfeer en er is een prachtige combinatie van klassiek en modern opgezet.

Landgoed Huize Bergen, Vught
Niet ver van Den Bosch, in het midden van de groene omgeving, vind je Landgoed Huize Bergen. Dit is echt gemaakt voor iedereen die een speciaal, groots en doch intiem feest wil houden. In het landgoed zijn verschillende kleinere vertrekken die zich perfect lenen voor intieme bijeenkomsten. De bruidssuite is perfect om de nacht in af te sluiten en er zijn meerdere kamers waar je meest geliefde gasten ook kunnen blijven overnachten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.