Je gaat trouwen en als de locatie is geregeld, dan ga je op zoek naar een trouwfotograaf.

Goochelaar inhuren op uw bruiloft
24 februari 2017
Wanneer verstuur je een Save the Date kaart?
18 mei 2017
Alle blogberichten

Je gaat trouwen en als de locatie is geregeld, dan ga je op zoek naar een trouwfotograaf.

Maar op zoek naar een trouwfotograaf hoe doe je dat nou? Het aanbod als je op google zoekt op trouwfotograaf is enorm! Misschien zoek je een fotograaf in de buurt, maar dat is echt niet nodig. Ik vind dat je vooral op zoek moet gaan naar een trouwfotograaf waarvan de stijl je enorm aanspreekt, in principe is een stukje reizen voor de meeste fotografen geen probleem.

Dus als je op zoek gaat begin je wellicht te zoeken op internet wat een uitstekend medium is uiteraard.

Beperk je ook niet tot de 1e pagina in google, maar kijk ook eens op de 2e pagina. Verder kan je ook zoeken op afbeeldingen, op die manier pik je de trouwfoto’s eruit die je het meeste aanspreken. Bekijk dan eens uitvoerig de website van de desbetreffende fotograaf. En vergeet ook niet de blogs te bekijken, want een portfolio van de trouwfotograaf bestaat natuurlijk uit de allerbeste foto’s, maar hoe ziet nou een hele bruiloft eruit? Dat kan je bekijken op de blogs. Maak je een afspraak met de fotograaf dan kan je in de demo albums ook een hele bruiloft zien.

Je kan natuurlijk ook op zoek gaan naar een trouwfotograaf op een trouwbeurs,

het aanbod op een beurs is vaak ook enorm maar zo kan je wel duidelijk zien wat je aanspreekt. Het voordeel van een beurs is natuurlijk dat je gelijk de fotograaf in eigen persoon kan spreken. Zelf vind ik het belangrijk dat er zeker een klik is, ik bedoel je moet je niet de hele dag ergeren aan de trouwfotograaf die er vaak een hele dag bij is op jullie bruiloft. Je hoeft ook geen vrienden voor het leven te worden natuurlijk, maar het is wel fijn dat je je kan vinden in de visie, werkwijze en stijl van de trouwfotograaf. Op een beurs kan je ook gelijk de trouwalbums zien. Je kan de kwaliteit voelen en de opmaak van het album bekijken. Als dat je allemaal aanspreekt zou ik zeker een afspraak maken met de fotograaf. In de afspraak die volgt bespreek je de planning van jullie bruiloft en kan je al de puntjes op de i zetten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.