Met deze tips wordt jullie bruiloft een topfeest

Een liefdestattoo zetten, iets voor jou?
21 juni 2018
Wat gaan de bruidsmeisjes dragen?
21 juni 2018

Het is zover: je gaat trouwen! Je kan waarschijnlijk niet wachten totdat de grote dag aanbreekt, maar voordat het zover is, moet je nog van alles regelen. Hoe groot of klein de bruiloft ook wordt, een aantal zaken zijn absoluut onmisbaar. Denk bijvoorbeeld aan de trouwlocatie en de ambtenaar die jullie gaat verbinden tot de dood jullie scheidt. Maar ook het trouwfeest is niet geheel onbelangrijk. Je wilt natuurlijk dat je gasten het naar de zin hebben, maar het belangrijkst: jij moet ook genieten.

Welke sfeer past bij jullie?
Als eerst is het natuurlijk erg belangrijk om een budget vast te stellen voor het feest, vervolgens kun je verder gaan met het zoeken van de locatie. Wil je het feest houden op dezelfde locatie als de ceremonie? Of wil je naar een hele andere plek gaan? Je kunt het feest gewoon thuis in de tuin houden of in dat ene leuke parkje bij jullie in de buurt. De locatie hangt natuurlijk erg samen met de sfeer. Ga jij voor een landelijk gevoel of voel je toch meer bij een romantische setting? Houd ook rekening met de periode waarin je gaat trouwen. Als je in de winter gaat trouwen, is het natuurlijk niet erg handig om het feest buiten in de tuin te houden.


Feest, feest en nog eens feest
Om een uur of 8 arriveren de eerste mensen op het trouwfeest. Je wilt natuurlijk dat iedereen de mooie dag met jullie viert tijdens dit feest en het naar zijn of haar zin heeft. Jullie eerste avond als getrouwd stel moet dan ook met een knallende party ingeluid worden. Zorg daarom voor de juiste feestmuziek. Met een DJ of een band creëer je al snel de feestsfeer, maar ook een live-artiest doet het erg goed op een bruiloft. Maar vergeet ook zeker de hapjes en drankjes niet. Van al dat dansen krijg je namelijk erge honger.

De finishing touch: versiering
Het feest draait natuurlijk om gezelligheid met je vrienden en familie, maar als je een trouwfeest geeft, doe je het goed natuurlijk. Versiering hoort er gewoon bij. Met trouwdecoratie kun je de feestlocatie opfleuren en direct de juiste sfeer creëren. Kies bijvoorbeeld voor mooie fakkels, je tuin ziet er vervolgens in één klap gezellig uit. Maar ook met leuke vlaggen en ballonnen krijg je direct een vrolijke sfeer. Houd je ook zeker niet in met de trouwversiering. Je trouwt tenminste maar één keer, toch?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.