Kies de juiste schoenen bij je trouwpak

tokajwijn
Proef en ontdek heerlijke Tokajwijn uit Hongarije!
27 mei 2020

Stap je binnenkort met jouw geliefde in het huwelijksbootje? Dan wil je natuurlijk dat dit de mooiste dag van jouw leven wordt. In dat geval laat je natuurlijk niets aan het toeval over. Een trouwdag valt of staat met een goede voorbereiding. Waarschijnlijk hebben jullie al een locatie uitgezocht en mogelijk is ook de catering al geregeld. Je moet natuurlijk niet vergeten dat je er zelf ook mooi bij moet lopen. Een pak vinden voor een bruiloft is niet lastig, maar het is geen makkelijke opgave om bijpassende schoenen te vinden. In deze tekst helpen wij jou om de juiste schoenen bij jouw trouwpak te kiezen.

De kleur van de schoenen
Schoenen voor onder jouw trouwpak zijn vandaag de dag in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar. Vroeger werd er vaak voor zwarte schoenen gekozen, maar we zien tegenwoordig vaker en vaker dat de bruidegom witte of bruine schoenen draagt. Er zijn zelfs mannen die voor kleurrijke schoenen gaan. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan raden wij je aan om de kleur van jouw schoenen te bepalen aan de hand van jouw trouwpak. Wanneer je de kleur van de schoenen en het pak op elkaar afstemt, weet je namelijk zeker dat je goed zit.

Kies voor schoenen van kwaliteit
Trouwschoenen staan niet te boek als goedkoop. Voor sommige schoenen ben je namelijk al snel een paar honderd euro kwijt. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je Van Bommel schoenen kiest voor onder jouw trouwpak. Je kiest in dat geval schoenen van een vooraanstaand merk en daar betaal je voor. Sommige mensen vinden het zonde om zoveel geld neer te tellen voor schoenen, aangezien deze alleen maar tijdens de bruiloft gedragen worden. Je kunt trouwschoenen echter ook prima na jouw trouwdag dragen. Dit is zeker het geval wanneer je voor Van Bommel schoenen kiest. Dit zijn namelijk nette schoenen, die je bijvoorbeeld ook prima naar een (werk)afspraak kunt dragen.

Kijk niet te veel naar de prijs
Een trouwdag kost doorgaans behoorlijk wat geld. Om de prijs te drukken, ben je mogelijk geneigd om niet voor de duurste schoenen onder jouw trouwpak te kiezen. Dit is inderdaad een optie, maar verstandig is het niet. Het moet immers de mooiste dag van jouw leven worden. Wanneer je voor een goedkoop paar schoenen kiest, ziet jouw trouwpak er ineens een stuk minder mooi uit. Dit zal de gasten op jouw bruiloft ongetwijfeld ook opvallen. Laat je dus niet te veel leiden door de prijs wanneer je op zoek bent naar geschikte schoenen voor jouw trouwpak. Met de juiste schoenen maak je jouw trouwpak namelijk echt helemaal af.

Neem je pak mee
Heb je mooie Bugatti schoenen gezien? Dan moet je hier waarschijnlijk flink wat geld voor neertellen. Het zou in dat geval natuurlijk zonde zijn wanneer op de trouwdag blijkt dat de schoenen niet goed bij het pak passen. Daarom raden wij mannen altijd aan om hun trouwpak mee te nemen wanneer zij op zoek gaan naar bijpassende schoenen. Heb je een winkel gevonden die gespecialiseerd is in trouwschoenen? Trek dan eerst even jouw pak aan alvorens je begint met passen. Op deze manier weet je direct of de schoenen goed bij het pak staan. Door jouw pak mee te nemen wordt het een stuk makkelijker om de juiste schoenen bij jouw trouwpak te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.