Keuze voor catering van een bruiloft

Wat te doen met een vrijgezellenfeest?
6 oktober 2017
Huwelijksdecoratie en Trouwfeest Sfeerartikelen voor een sfeervolle trouwdag
3 november 2017

Zijn jouw partner en jij bezig met het voorbereiden van een bruiloft? Dan is dit natuurlijk fantastisch nieuws, maar je moet er wel rekening mee houden dat het nog een werk kost om alles op de juiste manier te bewerkstelligen. Zo moeten alle gasten op een originele manier worden uitgenodigd en is het daarnaast zaak om de juiste cateraar te vinden. Dit laatste kan nogal lastig zijn en daarom is het goed om hier vroegtijdig mee te beginnen.

Wensen en behoeften

Natuurlijk is het goed om eerst de wensen en behoeften van jullie op papier te zetten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een specialist op het gebied van cocktails bereiden of juist een cateraar die in veel verschillende zaken gespecialiseerd is. Wanneer dit voortijdig wordt kortgesloten kan het de zoektocht een stuk eenvoudiger maken.

Daarnaast vinden sommige mensen het van belang dat zij geschoold personeel op het feest hebben lopen terwijl anderen het ook oké vinden om met studenten te werken. Er zullen een hoop cateraars zijn die personeel aanschrijven via een horeca uitzendbureau uit Utrecht of een andere grote stad.

Vergelijk de verschillende cateraars

Staan de wensen en behoeften op papier? Dan is het goed om verschillende partijen met elkaar te vergelijken. Zorg er vooral voor dat hierbij gelet wordt op de kwaliteit en laat de prijs wat varen. Natuurlijk kan je jezelf een prijsindicatie meegeven, maar het moet niet zo zijn dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Naast de kwaliteit en prijzen moeten eerdere ervaringen worden meegenomen in de overweging voor een cateraar. Deze zijn vaak via de zoekmachines eenvoudig te vinden of wellicht heb je iemand in je persoonlijke kringen die al ervaringen heeft. Zo weet je zeker dat ook klanten positief zijn over de dienstverlening en niet enkel het sales praatje goed is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.