Wat moet je regelen voor een spectaculaire bruiloft?
8 maart 2019
5 tips voor de perfecte trouwspeech
15 maart 2019

Met dit heerlijke weer is het weer tijd om te denken aan de zomerperiode. De periode waarin vaak ook veel bruiloften gepland staan. Super leuk natuurlijk al die feesten ook al moet je vast even nadenken over wat je precies aan wil doen. Een jurkje, rok of mooie broek met een vrolijke blouse? Wanneer je eindelijk je outfit klaar hebt liggen is het natuurlijk nog de vraag wat je precies wil gaan doen met je haar. Je wil natuurlijk wel voor deze gelegenheid er op je best uitzien. Voor een bruiloft kan je zowel als gast als bruid een kapper inhuren. Een bad hair day wil niemand hebben dus voor je coupe hebben wij ook zeker een aantal tips en ideeën.

Een proefkapsel proberen voor je bruiloft
Wanneer je een kapper wil inhuren voor het creëren van je bruidskapsel is het aan te raden om van te voren langs te gaan. Samen met de kapper kan je dan verschillende stylen uitproberen en samen komen tot het perfecte kapsel voor jouw belangrijke dag. Neem foto’s mee naar de kapper van de haarstylen welke je graag wil uitproberen. Draag je iets in je haar zoals een diadeem of een hoed? Wanneer je deze meeneemt kan kapsalon Spiegelbeeld samen met jou kijken van wat het beste erbij past. Ga niet er van uit dat de kapper precies op je bruiloft weet wat voor kapsel jij wil. Met de afspraak voor de proefkapsel kan het zo zijn dat je voorkeur toch ergens anders naar uit gaat.

Verf je haar van te voren
Wil je voordat je gaat trouwen graag een andere haarkleur proberen? Ga dan een aantal weken van te voren al naar de kapper om je haar te laten verven. Zo heb je tijd om wanneer het niet bevalt terug te gaan naar de kapper. Het is ieders nachtmerrie om in plaats van blond met groen haar op de foto’s te staan. Daarnaast zit geverfd haar na twee weken vaak op het mooist.

Vraag je kapper om advies
De kapper heeft vaak al voor vele bruiden het kapsel gedaan. Zij weet dan vaak ook precies wat voor type kapsel passend is bij een bepaalde bruiloft. Heb je zelf een idee dan kan zij dit natuurlijk samen met je uitproberen. Een kapsalon kan je van te voren ook altijd voorzien van goede producten welke passend zijn voor je haar. Heb je voor de bruiloft het idee dat je haar wat te dof is? Dan kan de kapper je vaak voorzien van tips en adviezen zodat je met een stralende coupe op de bruiloft staat. Wil je ook dat de kapper het haar doet van je moeder en bruidsmeisjes? Geef dit dan ook tijdig aan. Een bruidsmeisje meebrengen naar je proefkapsel afspraak is dan een slim idee. Zo kan zij ook gelijk de kapsels voor de bruidsmeisjes en andere belangrijke gasten op je eigen coupe afstemmen.

Bron: Fashionopzijnbest.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.