Huwelijksaanzoek via een T-shirt

Labradoriet edelstenen
9 november 2018
Ben jij een lange man en ga je trouwen? Kies dan voor Mouwlengte-7 overhemden
7 januari 2019

Er zijn een hoop leuke en originele manieren om iemand ten huwelijk te vragen. Het magische moment kan plaatsvinden tijdens een etentje (verslik niet in de ring), of op een mooie romantische vakantie. Maar zeker zo origineel is een huwelijksaanzoek via een bedrukt T-shirt. En je hebt meteen een aandenken aan dit mooie moment dat je altijd kunt bewaren. Kijk voor meer ideeën eens op Bedrukt.nl waar je tal van T-shirts en andere kleding kunt laten bedrukken met je eigen tekst.

Vraag het alleen
Je kunt als aanstaande bruid of bruidegom een T-shirt ontwerpen en laten bedrukken met de tekst “Schat, wil je met me trouwen”. Trek deze op een onverwacht moment aan en je partner zal aangenaam verrast zijn. Zorg wel dat de letters er groot en duidelijk op komen te staan. Het zou jammer zijn wanneer je aanstaande de tekst niet kan lezen. Zorg voor een strak lettertype. Arial is daar heel geschikt voor. Laat de tekst extra opvallen door de kleur, oftewel zorg voor contrast. Op een wit T-shirt kies je zwarte letters en op een zwart T-shirt kies je witte letters. Zo weet je zeker dat de boodschap in een keer goed aan zal komen. Je kunt rondom deze belangrijke gebeurtenis ten slotte niets aan het toeval over laten.


Vraag het samen
Een andere optie is om met een heel gezelschap T-shirts te bedrukken waarbij elk T-shirts een andere letter / woord erop bedrukt heeft. Op het moment dat de groepsfoto tijdens een feestje wordt gemaakt (en jouw partner nét degene is die de foto moet maken) wordt hem/haar pas duidelijk wat de boodschap van de T-shirts bij elkaar inhoudt. Ben je in de gelegenheid om dit te organiseren met meerdere mensen? Dan raden we dat zeker aan. Met zijn tweeën is misschien weliswaar iets romantischer, maar het effect met een hele groep is ook zeker niet te onderschatten. Degene die jij vraagt zal absoluut onder de indruk zijn. Dan rest hem of haar niets anders dan positief te antwoorden op het verzoek. Zegt hij of zij toch nee? Dan heb je meteen een aantal vrienden in de buurt die je op kunnen vangen en troosten.


Baby of Kids T-shirts
Soms zijn er al kinderen voordat er getrouwd wordt. Dat is natuurlijk een superkans om je kind(eren) te betrekken bij het huwelijksaanzoek. Wat dacht je van een schattig baby rompertje met de tekst “Mama, wil je met papa trouwen?”. Zo’n schattig aanzoek zal ze niet kunnen weerstaan. Kortom, wanneer je een van de genoemde ideeën in dit artikel opvolgt kan het eigenlijk niet meer misgaan. Een huwelijksaanzoek via een T-shirt is en blijft origineel en ludiek. Ik zou zeggen, maak er een mooi aanzoek van, ga er voor!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.