Hoe stel je een perfect trouwpak samen?

Deze kleding trek je de kinderen aan op een bruiloft
23 mei 2019
Romantiek in Berlijn: 3 tips voor een romantisch weekendje weg
26 augustus 2019

Ga je binnenkort trouwen? In dat geval breekt er een spannende, maar bovenal erg leuke tijd voor je aan. Zo bestaat deze periode voor veel mensen uit het samenstellen van het ideale trouwkostuum, het regelen van de trouwdag zelf en natuurlijk je vrijgezellenfeest. In dit artikel vertellen we je meer over de mogelijkheden om tot het perfecte trouwpak te komen. Let bij het samenstellen van je kostuum niet alleen op het pak zelf. Kijk ook naar de accessoires die je bij het pak draagt, de schoenen die bij je pak passen, enzovoorts. Natuurlijk mag ook een mooie stropdas niet in je outfit ontbreken!

Bezoek een trouwwinkel voor persoonlijk advies
Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden die je hebt, kan het slim zijn om een trouwwinkel te bezoeken. Hier kunnen ze je voorbeelden van pakken laten zien, evenals dat je hier verschillende kostuums kunt passen. Ook al koop je mogelijk nog niks, het geeft je wel een goed beeld van de verschillende kostuums die bij jouw wensen passen. Kies je bijvoorbeeld voor een relatief lichte kleur, of geef je de voorkeur aan een traditioneel donkerblauw of zwart pak?

Leuke schoenen bij je kostuum zoeken
Nadat je het kostuum voor je trouwdag hebt samengesteld, kun je hier mooie schoenen bij zoeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar Floris van Bommel schoenen. Dit zijn vaak puntschoenen, die van leer of suède worden gemaakt. Suède heeft vaak een iets sportievere look, terwijl puntschoenen erg zakelijk zijn. Bij leren puntschoenen heb je de keuze tussen bruine en zwarte modellen. Kijk goed welke van deze kleuren het beste aansluit op de kleur van je kostuum.

Tip: om je trouwkostuum compleet te maken, is het leuk om een mooi horloge om je pols te dragen. Ook hierbij geldt, dat deze aan moet sluiten bij de rest van je outfit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.