Het regelen van een bruiloft

De lang verwachte huwelijksreis
23 november 2017
Prachtige droomlocaties om te trouwen in Nederland
5 april 2018

Nadat hij je enkele tijd geleden ten huwelijk heeft gevraagd bereid je jezelf steeds meer voor op deze dag. Je wordt overspoeld door een combinatie van enthousiasme en stres naarmate de dag dichter bij komt. En niet alleen jij hebt dit gevoel, maar ook je familie en vrienden kunnen zowel helpen als op je zenuwen werken. Je moet ook zo ontzettend veel regelen. Bij een bruiloft komt veel kijken. Je moet aan van alles denken en in dit artikel krijg je een lijst met hierin enkele dingen die je niet vergeten mag.

Als eerst moet je denken aan de locatie. Dit is misschien wel het belangrijkste van alles. De context waarin je trouwt is bepalend voor de sfeer en de herinneringen die mensen er aan over houden. Een locatie is lastig. In de eerste instantie moet je budget het toelaten en hiernaast moet het bereikbaar zijn voor je gasten. Een afgelegen plek is heel mooi, maar als er vervolgens geen parkeer plaatsen zijn of het is heel duur om er te komen omdat wordt het lastig en ontstaat de kans dat er veel mensen afhaken.

Hiernaast is het eten drinken heel belangrijk. Je wilt je gasten natuurlijk voorzien van de lekkerste lekkernijen en drankjes. Zonder de juiste ingrediënten kun je natuurlijk geen feestje geven.

Ten derde is het belangrijk dat je denkt aan het entertainment. Naast lekkere drankjes en hapjes moet er natuurlijk ook gezelligheid gecreëerd worden. Een goede artiest kan het feestje maken in plaats van breken. Het is belangrijk dat je het laat corresponderen met je thema. Als een jaren 80 thema hebt omdat jullie toen geboren zijn, is het wel zo slim om ook muziek te draaien uit die jaren.

Als laatst is het ook belangrijk dat je de juiste kleding koopt. Een passende jurk is heel belangrijk. Ik adviseer om gebruik te maken van een plak bh. Hiermee zie je niet dat je een bh aan hebt en kan je een open rug jurk dragen. Wat je door alle hectiek misschien vergeet is, is je gewicht. Met behulp van een afslankband zorg jij dat je ook over een paar maanden nog in je jurk past.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.