Het leven van jou en je partner na de trouwerij

Tips voor het vinden van je perfecte trouwlocatie
14 februari 2019
Niet alleen een mooi feest, maar ook anderen helpen met je bruiloft?
28 februari 2019

De trouwerij is ongetwijfeld een van de mooiste dagen van jou en je partner samen. Echter is dit het moment waarop jullie leven samen echt kan beginnen. Eerst komt natuurlijk nog de huwelijksreis, maar zodra dit voorbij is ga je vaak allebei weer terug naar het normale leven waarbij je druk zult zijn met het werk, de kinderen en alle andere zaken van het dagelijkse leven.

Een gebalanceerd leven na de bruiloft

Voornamelijk voor gezinnen met kinderen kan het soms erg druk zijn. Voordat jij en je partner naar het werk gaan moeten de kinderen worden afgezet bij school of de opvang en na het werk moeten ze weer worden opgehaald. Vergeet niet alle andere afspraken van de kinderen en jezelf. Met eventuele hobby’s en andere verplichtingen hebben jij en je partner nog amper tijd over voor elkaar. Hoewel de meeste stellen dit op de korte termijn zullen doorstaan kan het op de lange termijn wel degelijk voor problemen zorgen in jullie relatie.

Binnen ieder gezin en bij elke relatie is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen het werkleven, de sociale verplichtingen, hobby’s en de tijd die we voor elkaar hebben. Dit kan soms veel tijd en moeite kosten, maar op den duur geeft het voor ieder veel meer rust en genot. Bij stelletjes waar het goed lijkt te verlopen wordt er niet vaak gedacht aan gezinscoaching of relatietherapie, maar het kan daadwerkelijk voordelen bieden. Gezinscoaching lijkt voor veel mensen overbodig, maar door de drukte en chaos kan er op de lange termijn een structureel probleem ontstaan in de relatie.

Mogelijkheden van gezinscoaching

Gezinscoaching kent vele voordelen en het kan voor ieder gezin diverse voordelen bieden. Welke voordelen het voor jouw gezin biedt is afhankelijk van de situatie. Je vindt een overzicht van alle voordelen, mogelijkheden en uitleg van de termen op https://loveofmylife.nu/gezinscoaching/. Hieronder geven we je alvast een korte indruk.

  • Gezinscoaching kan emotionele of mentale patronen (bewust of onbewust) naar boven brengen die voor problemen zorgen of kunnen zorgen.
  • Laat individueel vertrouwen toenemen, waardoor zaken van de partner beter gerespecteerd kunnen worden en eigen grenzen beschermd worden.
  • Vele adviezen op maat voor jouw gezin en tips voor de opvoeding van kinderen.
  • Er zijn nog tientallen voordelen van therapie voor gezinnen, maar het doel van deze therapie is om te zorgen voor rust binnen jouw gezin, vertrouwen en een goede opvoeding voor de kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.