Goochelaar inhuren op uw bruiloft

Dé trouwlocatie op het water in Noord en Zuid Holland!
17 februari 2017
Je gaat trouwen en als de locatie is geregeld, dan ga je op zoek naar een trouwfotograaf.
3 maart 2017

Jullie gaan binnenkort trouwen en dat wordt sowieso een fantastische dag. Waarschijnlijk ben je nu al volop aan het nadenken over de locatie, catering, het aantal gasten. Als dit al gebeurd is, moeten er keuzes gemaakt worden over de invulling van het diner, de bedankjes, de totale dagplanning. Kortom: veel dingen die op voorhand al bepaald moeten worden.

Entertainment

Behalve alle primaire dingen, is het boeken van het juiste entertainment ook een belangrijk item. Je wilt namelijk dat je gasten ook een onvergetelijke dag/avond hebben. Een DJ en/of een band is vaak een veelvoorkomende optie, en dat is logisch. Er gaat namelijk veel gedanst worden. Echter, het inhuren van een goochelaar is ook een fantastisch idee. Rich Magic heeft veel ervaring als het gaat om optredens op een bruiloft. Gegarandeerd dat hij jullie gasten een unieke, bijzondere en magisch avond bezorgt. Hij loopt tussen het publiek door en presenteert sterke staaltjes magic, mindreading en zakkenrollen.

Welke setting?

Een goochelaar kun je inhuren voor elk soort setting. Als er namelijk een DJ of een band is, zijn er veel mensen die dansen. Er zijn echter ook altijd personen die achter aan een (hang)tafel met elkaar willen kletsen. Ideaal voor een interactieve act, waar ze met hun neus bovenop kunnen zitten.
Ook kun je ervoor kiezen om goochelaar Rich Magic te boeken tijdens een diner. In dat geval presenteert hij als tafelgoochelaar zijn act tussen de gangen van het diner bij de mensen aan tafel . Dit kan ook gecombineerd worden met een podiumact/ centrale show, die voor het hele publiek tegelijk gepresenteerd wordt.

Een bijzondere ervaring

Niet alleen zullen alle gasten hier nog lang aan terug denken,….ook zorgt goochelaar Rich Magic ervoor, dat jullie ook een bijzondere en magische herinnering zullen beleven en dit mee kunnen nemen naar huis. Goochelen is in te zetten voor grote en kleine gezelschappen, tijdens de receptie, het diner of avondfeest. Kortom: flexibel inzetbaar entertainment, met een grote WOW-factor.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.