Gegarandeerd stralen op je bruiloft met wimperextensions

5 tips voor de perfecte trouwspeech
15 maart 2019
Wat trek je de kinderen aan op een bruiloft?
22 maart 2019
Alle blogberichten

Gegarandeerd stralen op je bruiloft met wimperextensions

Je bruiloft is dé dag waarop alles perfect moet verlopen. De locatie moet perfect zijn, alle gasten moeten zich kunnen vermaken, je bent al maanden bezig met het menu, de taart de muziek, maar het allerbelangrijkste is misschien nog wel hoe je er zelf uit zien. Dit is de dag waarop je er absoluut prachtig uit moet zien. In dit artikel geven wij de beste tips om te stralen op je bruiloft!

Wimperextensions
Het is geen geheim meer dat lange volle wimpers prachtig worden gevonden. In het oude Egypte besmeerde Cleopatra haar wimpers al met kohl om ze wat extra dimensie te geven. Lange wimpers zijn ook niet voor niets één van de zeven schoonheden. Op je bruiloft wil je natuurlijk ook een mooie oogopslag hebben, ook al kom je best een eind met mascara of nep wimpers, wimperextensions zullen toch een extra mooi effect met zich mee brengen. Wil je echt 100% zeker weten dat alles perfect is? Ga dan voor wimperextensions op je bruiloft!

Wat zijn wimperextensions?
Wimperextensions zijn een vorm van nepwimpers, alleen dan permanenter. In plaats van mascara of nepwimpers die je s’ avonds weer verwijderd, blijven de extensions 6 tot 8 weken zitten. Deze wimpers worden met een speciale lijm één voor één aangebracht. Wimper extensions zijn permanent gekruld, waterbestendig, en blijven dus net zo lang zitten als de natuurlijke wimpers.

Waarom kiezen voor wimperextensions?
De extensions brengen veel voordelen met zich mee. Zo hoef je bijvoorbeeld op de dag van de bruiloft zelf niet meer te stressen of te priegelen met mascara, omdat je je afspraak al 1-2 dagen van te voren in kunt plannen. En naast dat het er super mooi uitziet, is het ook praktisch. Ten eerste, kan jij helemaal zelf beslissen hoe lang en hoe vol je de wimpers wilt hebben. De schoonheidsspecialiste geeft altijd het beste advies geadviseerd op bijvoorbeeld de oppervlakte van jouw ogen en de lengte van je natuurlijke wimpers. Het zetten van wimperextensions voor je bruiloft is eigenlijk een garantie dat je zult stralen op je bruiloft. Wil je meer weten over wimperextensions? Kijk dan eens op  Beauty-Label, daar vind je alles wat je moet weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.