Een verrassende bruiloft met een Engelse Trouwambtenaar (BABS)

Unieke trouwkaarten – op ambachtelijke wijze gedrukt
3 februari 2017
Trouwkaarten en een complete trouw-huisstijl
17 februari 2017
Alle blogberichten

Een verrassende bruiloft met een Engelse Trouwambtenaar (BABS)

Het plannen van je bruiloft neemt veel tijd in beslag. En het actief zoeken naar een trouwambtenaar of ceremoniespreker die bij je past levert veel stress op. Ook het uitkiezen van een goede huwelijkszangeres is niet gemakkelijk. Het is een uitdaging om de juiste te vinden.

Dus waar moet je beginnen? De Engelse Trouwambtenaar ( BABS ), ook wel de Zingende Ceremoniespreker genoemd, biedt hier een helpende hand.

Deze spreker en gospelzangeres in één kan ervoor zorgen dat jouw trouwceremonie een muzikaal black gospel tintje krijgt. En vooral dat de ceremonie goed verloopt. Met name dat er een perfecte ambiance gecreëerd wordt zodat alle gasten genieten van jouw speciale dag.

Trouwceremonie met een Gospel zangkoor

Onder het toeziend oog van een Engelse Trouwambtenaar (BABS) weet je zeker dat jouw huwelijksceremonie in goede banen zal worden geleid. Zonder enige vorm van gezelligheid kan jouw bruiloft vrij saai aanvoelen. Een zingende ceremoniespreker zorgt tijdens deze unieke gebeurtenis voor een levendige, muzikale en feestelijke sfeer.

Hierdoor zal iedereen zich jouw grote dag nog lang herinneren. Een spreker en gospelzangeres in één kan alle gasten in beweging brengen. Ook kan ze jouw familie en vrienden aan het lachen brengen. Zo kan ze er voor zorgen dat iedereen het gospelliedje “Oh Happy Day” uit volle borst mee klapt en zingt.

Er wordt er uiteraard ook een traantje weggepikt. Dit doet ze door jullie prachtige liefdesverhaal te vertolken. Natuurlijk staan jullie, als gelukkige bruidspaar, centraal op deze bijzondere dag.

Trouwen doe je maar één keer goed!

Een dergelijke zingende trouwambtenaar kan je ook ondersteunen bij het vinden van de juiste ceremoniemeester. Ook kan die je helpen met het uitzoeken van een fotograaf, makeup artist en feest- of trouwlocatie.

Met andere woorden, voorkom veel stress en roep de hulp in van een wedding professional. Bespreek met deze persoon alle mogelijkheden die bij jouw plechtigheid komen kijken. Volg je hart! Het is jouw bruiloft waarin álles mag. Dus, plan een trouwdag zodat het een unieke persoonlijke belevenis wordt!

Alternatieve viering buiten de Kerk

Steeds meer bruidsparen trouwen buiten de kerk en kiezen voor een alternatief. Je kunt een leuke locatie op het oog hebben die geheel bij jouw karakter en trouwwensen past. Dit kan overal, zowel in het buitenland als ook in Nederland. Je kunt zelfs bij jouw thuis in het huwelijksbootje stappen. Of wat dacht je er van om in de achtertuin van je ouders te trouwen. The English Trouwambtenaar ( BABS) kan jouw ceremonie overal voltrekken.

Maar, let op! Je moet wel een vergunning bij de gemeente aanvragen. Daardoor wordt je huwelijk rechtsgeldig. Dus, maak het je zelf makkelijk. Regel een verrassende bruiloft en maak er een happening van!

www.cloverjean.wedding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.