Een unieke verlovingsring vinden

Ben jij een lange man en ga je trouwen? Kies dan voor Mouwlengte-7 overhemden
7 januari 2019
Schoeisel voor onder zijn trouwpak
28 januari 2019

Stel je bent op zoek naar de ideale verlovingsring. Waar voldoet deze aan? Mijns inziens is het vooral zo dat je een unieke verlovingsring wilt vinden. Niet eentje die collega Stefan ook aan zijn vrouw gegeven heeft. Of die de zus van je aanstaande vrouw reeds om haar vinger heeft. Niet is een grotere afknapper dan massa productie of gewoonweg een gebrek aan originaliteit. Iedereen met geld kan een ring kopen. De kwestie is smaak, en hoe vind je een ring die echt uniek is.

Een van de meer alternatieve trends die we dit jaar voorzien op verlovingsringen vlak is meer gebruik van natuurlijke materialen. En wat voor die personen met bescheiden budget? Een diamant lijkt buiten bereik te zijn. Indien je per se wilt gaan voor diamant, maar het budget er niet voor hebt op het moment, dan kan een goede alternatieve keuze zijn zirkonia. Zirkonia is voor de gemiddelde Nederlander niet te onderscheiden van een echte diamant. Maar wel net zo fraai en dus een stuk voordeliger. In principe kan iedereen zich wel in Nederland een verlovingsring met Zirkonia veroorloven. Maar zirkonia is nog niet zo bekend bij het grote volk, dus alsnog redelijk uniek. Zirkonia verlovingsringen vonden we o.a. op deze website. Veel ringen zijn van Sterling 925 zilver. Dat is min of meer het beste zilver dat er is. Er zijn hogere percentages, maar het zilver wordt dan erg kwetsbaar en het zou zonde zijn als de verlovingsring amper gedragen kan worden uit voorzichtigheid.

Verder, naast de verlovingsring zelf zou men ook eens kunnen denken aan andere types koppelsieraden. Een verlovingsring is namelijk een koppel sieraad. Deze categorie van sieraden zijn om de band tussen twee personen uit te drukken aan de buiten wereld. Meest voor de hand liggend is een ring, maar hier vind je ook andere opties. Denk aan oorbellen, armbandjes en kettingen, leuk om samen te dragen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.