Een liefdestattoo zetten, iets voor jou?

Op vakantie naar Turkije? Denk aan je visum
21 juni 2018
Met deze tips wordt jullie bruiloft een topfeest
21 juni 2018

Je kent vast wel van die cliché tattoo’s: een stelletje tatoeëert de namen van elkaar. Zo ben je voor eeuwig verbonden, maar wat nou als de relatie verbroken wordt? Dan heb je de naam van je ex op je lichaam staan en je wilt vast niet elke keer aan die nare break-up herinnerd worden. Het is natuurlijk erg romantisch dat je vriend een tattoo speciaal voor jou laat zetten, maar moet dit per se jouw naam zijn? Nee, natuurlijk niet! Wij leggen je uit waarom jij een liefdestattoo zou moeten laten zetten.

Waarom een liefdestattoo?
Misschien denk je nu: onze liefde is zo sterk, wij hebben toch geen tattoo nodig om dit aan anderen te laten zien? Dit kan natuurlijk, maar als je een grote fan bent van tattoos en er misschien al een paar op je lichaam hebt zitten, kan een liefdestattoo een grote toevoeging zijn. Voordat je zo’n tattoo zet, moet je natuurlijk wel zeker zijn van je liefde voor degene waarvoor je een tattoo gaat zetten. Een tattoo is namelijk niet niks, je loopt er je hele leven mee rond.


Originele tattoo ontwerpen
Het is zeker verstandig om niet de naam van je geliefde te laten tatoeëren, je kunt namelijk nooit voorspellen wat er nog gaat gebeuren in jullie relatie. Maar je kunt wel voor een ander ontwerp kiezen.

  • Matching tattoos: Als jullie allebei een tattoo willen zetten, kun je kiezen voor een matching tattoo. Laat allebei bijvoorbeeld je trouwring tatoeëren. Ook een veelvoorkomende matching tattoo is de king en queen tattoo. Jij laat een ‘Q’ van queen tatoeëren en je geliefde de ‘K’ van king.
  • Persoonlijke tattoo: Als je een relatie met elkaar hebt, weet je op een gegeven moment alles van elkaar. Jullie hebben waarschijnlijk al veel meegemaakt en denken bij bepaalde dingen direct aan elkaar. Hoe mooi zou het zijn als jullie iets heel persoonlijks zouden tatoeëren waarvan alleen jullie weten wat de betekenis is?

De beste tattoo artiesten
Voordat je nu direct naar de eerste de beste tattoo artist rent, moet je eerst natuurlijk heel goed nadenken over je keuze. Wil je echt voor altijd verbonden zijn met elkaar? Past het ontwerp bij jullie? Als jullie het vervolgens echt zeker weten, begint de zoektocht naar een goede tattoo shop. Laat de tattoo niet zomer zetten bij die ene tattoo artist die dichtbij jou in de buurt zit, ga ook in andere steden op zoek. Zeker als je een unieke tattoo wilt laten zetten, moet je de juiste custom tattoo artist vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.