Deze kleding trek je de kinderen aan op een bruiloft

De beste optie voor bruidsfotografie vinden
16 mei 2019
Hoe stel je een perfect trouwpak samen?
18 juli 2019

Yes! Je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Het perfecte excuus om lekker te gaan shoppen. Bruiloften zijn dé momenten waar je lekker voor mag uitpakken: een mooie nieuwe jurk, dure schoenen en vergeet niet bijpassende accessoires te scoren! Maar wat als de kinderen ook zijn uitgenodigd? Dan wordt het ineens een stuk lastiger. Je wilt natuurlijk dat ze er op hun best uitzien, maar de kans is groot dat zij daar anders over denken. Wat doe je de kinderen aan op een bruiloft?

Casual
Geen enkel kind is dol op nette kleding waar ze niet vies in mogen worden. Al helemaal op bruiloften waar veel andere kindjes zijn is het natuurlijk belangrijk dat ze gewoon lekker kunnen spelen. Daarnaast, zullen de kinderen vast niet in de spotlight staan wanneer het aankomt op kleding. Onze eerste tip is dan ook om ze gewoon lekker casual te kleding. Jongens in een spijkerbroek en t-shirt, en de meiden in een leuk jurkje of rokje van bijvoorbeeld Vingino. Deze kleding ziet er redelijk netjes uit, maar is ook nog lekker speels en kan tegen een stootje.

Omkleden
Een andere tip is om extra kleding mee te nemen zodat de kinderen tussen de ceremonie en het feest kunnen omkleding. Voor de ceremonie kun je de kinderen dan redelijk netjes aankleden in bijvoorbeeld een blouse of een sprookjesachtig jurkje. Maar wanneer het feest begint doe je ze lekker aller daagse comfortabele kleding aan en het spelen, klimmen en klauteren kan beginnen!

Snel nog iets online scoren
Bij sommige bruiloften dien je je aan een dresscode te houden. En dus ook voor de kinderen. Thema-bruiloften lijken steeds populairder te worden. Wij hebben inmiddels alles al voorbij zien komen: zee-thema, natuur-thema, bohemian, hippie noem maar op! In deze gevallen raden we je aan om de kinderkleding online te kopen. Online is het aanbod immers veel groter en is de kans groter dat je een geschikte outfit zult vinden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.