De mooiste accessoires voor op jouw bruiloft

Kom alles te weten over de verlovingsring
28 september 2018
Labradoriet edelstenen
9 november 2018

Op jouw grote dag wil je natuurlijk dat alles perfect is. Je hebt een mooie locatie, mooie bloemen en alles is tot in de puntjes voorbereid. Vooral als bruid wil je er op je allerbest uitzien. Je bent misschien wel bezig geweest om af te vallen, je hebt een schitterende jurk uitgezocht, je gaat nog even naar de kapper en je zorgt ervoor dat je mooie make-up op hebt. Naast al deze punten is het ook leuk om sieraden te dragen. In dit artikel geven we je wat inspiratie voor sieraden die je kunt dragen op jouw bruiloft.

Haaraccessoires
Je kapsel kan jouw look helemaal af maken. Je kunt het los laten, je kunt het opsteken of je maakt een mooie vlecht. Met je haar kun je vaak alle kanten op. Het is ook leuk om te spelen met accessoires in je haar. Je kunt er bijvoorbeeld bloemen in doen, of ga subtiel voor een paar diamantjes. Ook zou je voor een tiara of haarband kunnen gaan waar je dan je sluier aan vastmaakt. Je kunt de look nog afmaken met bijvoorbeeld een mooi paar oorbellen.

Armbanden
Je handen en vooral je vingers wil je waarschijnlijk zo vrij mogelijk houden, hier draag je later op de dag tenslotte je trouwring om. Om je handen toch iets meer op te vrolijken kun je kiezen voor nagellak in een leuke kleur. Of ga voor een mooie armband, dit kan zo subtiel als je zelf zou willen. Je kunt gaan voor een kleine neutrale armband of kies een armband met Swarovski steentjes in bijvoorbeeld fellere kleuren.


Ketting
Je kunt er ook voor kiezen om jouw look af te maken met een mooie ketting. Dit is vooral mooi als je een jurk hebt gekozen met een lagere hals. Ook bij de ketting kun je natuurlijk zelf bepalen hoe groot je deze neemt. Je kunt kiezen om voor een kleine ketting te gaan met diamantjes, of ga voor een grotere ketting met meer kleur. Voor alle accessoires geldt dat je het zo groot kan maken als je het zelf wilt, maar hou er altijd rekening mee dat de accessoires goed bij je jurk passen en dat jij je er comfortabel bij voelt.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.