De leukste decoratie op je bruiloft

Romantiek in Berlijn: 3 tips voor een romantisch weekendje weg
26 augustus 2019
Een overhemd voor een trouwerij
23 september 2019

Ga je binnenkort trouwen, maar weet je nog niet zo goed wat je met de decoratie aan moet? Het maakt niet uit waar je gaat trouwen, elke plek kan met een beetje hulp omgetoverd worden tot een waar paradijs. De bruiloft decoratie wordt bepaald door de stijl van je bruiloft. Wil je een thema kiezen, of juist niet? Wil je het rustig houden of wil juist alles uit de kast halen? Wij hebben een aantal tips en leuke ideeën voor de decoratie van je bruiloft verzameld.

Het thema
Je kunt een thema kiezen voor je bruiloft. Er zijn veel verschillende soorten thema’s, denk bijvoorbeeld aan het thema vintage of bohemian. Als je een thema hebt gekozen, wordt het decoreren van de bruiloft een stuk makkelijker. Je weet namelijk naar wat voor decoratie je moet zoeken. Van kleurrijk en vrolijk tot strak en chique, het kan allemaal. Kies bijvoorbeeld voor rosé gouden versiering als dit bij jouw gekozen thema past. Een bloementhema is ook altijd erg populair op een bruiloft.

Do it yourself
Ben jij een crea bea? Dan kun je ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met de decoratie. Je kunt zelf gemakkelijk hele leuke decoratiestukken maken. Ga eens langs bij de lokale kringloopwinkel of kijk eens op internet. Schaf bijvoorbeeld een aantal leuke kaarsenstandaards aan en versier deze zelf met lint of kant. Het leuke aan do-it-yourself projecten is dat je de decoraties helemaal naar je eigen stijl kunt aanpassen. Ook als je een klein budget hebt voor de bruiloft kan het zelf maken van decorstukken je heel wat geld besparen.

Less is more
Om een locatie mooi aan te kleden, hoef je niet ontzettend veel geld te besteden aan decoratie. Less is more. Kies een trouwlocatie met sfeer, een plek die echt bij jou past. De trouwlocatie is de achtergrond van jouw grote dag en moet dus al een goede uitstraling hebben. Buitenlocaties zoals het strand, een tuin of een bos hebben weinig decoratie nodig. Kies bijvoorbeeld voor glazen met water en drijfkaarsen en zet een paar mooie bloemen in kleine vaasjes. Kleine decoratie kan al voor een groot resultaat zorgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.