De lang verwachte huwelijksreis

Huwelijksdecoratie en Trouwfeest Sfeerartikelen voor een sfeervolle trouwdag
3 november 2017
Het regelen van een bruiloft
5 januari 2018

Na lang wachten is eindelijk tijd voor jullie huwelijksreis. Je bent gelukkig getrouwd, hebt een groot feest gevierd en nu is het tijd voor wat quality time. Het is gebruikelijk om met de huwelijks reis naar een land hier ver vandaan te gaan. Denk aan een de Malediven, Thailand, Curaçao of Nieuw Zeeland. Maar wat zijn nu de drie mooiste plekken om naar toe te gaan. Hierbij ga ik tips geven over de mooiste plekken waar jij heen kan gaan met je liefde.

De Malediven
Deze is net al ter sprake gekomen. We beginnen met deze plek omdat het waarschijnlijk de mooiste plek ter wereld is. Het is een klein eiland ten zuiden van India en Sri Lanka. Het is letterlijk het paradijs op aarde. De parel witte stranden, prachtige hutjes, groene bossen en heldere, blauwe zee zijn adembenemend en er is geen mooier begin van je huwelijks reis.

Sri Lanka
Iets ten noorden van de Malediven ligt het prachtige Sri Lanka. Sri Lanka is een prachtig land dat allerlei soorten natuur te bieden heeft. Van een drassig moeras tot een echt oerwoud, in Sri Lanka vind je alles. In tegenstelling tot de malediven kun je in Sri Lanka wat meer activiteiten doen zoals rijden op een olifant.

Brazilië
Dit land is reusachtig in oppervlakte en in keus. Grote steden zoals Rio De Janeiro of prachtige oerwouden met de grootste en gevaarlijkste rivieren van de wereld. In Brazilië kan je zowel rust als spanning vinden. Je hoeft en gaat je hier zeker niet vervelen.

Deze drie plaatsen zijn persoonlijk het mooist voor een huwelijksreis. De reizen zijn te vinden op Koning Aap. Voor de Koning Aap ervaring moet je op internet kijken. Hier kan je precies kijken welke reis en welke locatie het beste bij jou past. De huwelijksreis moet namelijk het perfecte begin van jullie relatie zijn. Je wilt geen verkeerde keuze maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.