Bruidskapsels door Lee Radley
25 november 2016
Feestelijke overhemden
12 januari 2017

Als je bezig bent met de organisatie van een bruiloft, moet je aan veel dingen denken;
locatie, trouwkleding, uitnodigingen, bedankjes, aantal gasten, diner/buffet, dj, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Vaak wordt er niet altijd stil gestaan bij het inhuren van entertainment, bijvoorbeeld een goochelaar. Het is uiteraard logisch dat dit niet op de eerste plaats komt, omdat er zoveel andere dingen zijn, die geregeld moeten worden. Echter, de gasten op jullie feest waarderen het enorm als er perfect passend entertainment aanwezig is.
Als u goochelaar Rich Magic inhuurt op uw bruiloft, zal dit een absolute meerwaarde zijn op jullie feest.

Meerwaarde van een goochelaar

Rich Magic loopt als tafelgoochelaar tussen het publiek door en presenteert een combinatie van magic, mindreading en zakkenrollen. Deze vorm van entertainment is erg informeel en “low-profile” en zorgt direct voor gespreksstof. Na een act van ongeveer 10 minuten loopt deze bruiloft goochelaar weer door naar een andere groep. Deze vorm van entertainment is zo bijzonder, omdat men dit van dichtbij kan meemaken. Geen camera’s en dubbele bodems, maar magic op de vierkante centimeter!

Dinnershow

Het kan ook zijn dat u ervoor gekozen heeft om met een select gezelschap van een meergangen diner te genieten. In dat geval presenteert deze goochelaar zijn act tussen de gangen van het diner. Dit zijn telkens showblokken van 20-25 minuten, waarna de volgende gang al weer voor jullie klaar staat. Op die manier krijgt het diner een magische invulling, waar iedereen nog lang over na zal praten.
Uiteraard is het ook mogelijk om een dinnershow te combineren met tafelgoochelen.

Goochelaar met vele mogelijkheden

Zoals je ziet, zijn er genoeg mogelijkheden. Uiteraard presenteert deze bruiloft goochelaar ook een bijzondere act voor jullie als bruidspaar, waardoor deze dag ook op magisch vlak memorabel blijft.
Heeft u zelf een ander idee of voorstel? Neem gerust contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Goochelaar Rich Magic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.