Tips bij het kiezen van een verlovingsring
21 juli 2018
4 cateringtips voor op je bruiloft
13 september 2018

Een goede bruiloft DJ boeken is nog geen gemakkelijk opgave. Past de DJ wel bij het ideale eindfeest wat jullie voor ogen hebben? Iedereen wil een bruiloft op een voor hun memorable manier afsluiten. Het boeken van de juiste DJ is daarom een belangrijk onderdeel van de bruiloft.

Bruiloft DJ boeken die bij jullie past
Het kan best lastig zijn om een DJ te boeken die je helemaal niet kent. Deze persoon heb je namelijk nog niet horen draaien. Echter is het van groot belang dat je trouwfeest er een wordt waar iedereen over na gaat praten. Hiervoor kan informatie ingewonnen worden. Het is dan verstandig om op gesprek te gaan. Hierbij kan de DJ vertellen over wat voor type hij is en daarnaast krijg je ook een persoonlijke indruk van de DJ. Ga hierbij niet blind af op de prijs. Het gaat erom dat het gevoel goed. Zodra dit gevoel goed is, zit je bijna altijd bij het rechte eind en kun je met een gerust hart de DJ boeken.

Drive-in show
Voor de bruiloft is het mogelijk om een drive-in show te boeken. Hierbij zit alles inbegrepen. Dus de DJ zelf, maar ook licht en geluid. Er zijn shows die speciaal zijn voor bruiloften. Uiteraard is hebben jullie als bruidspaar zelf alles voor het zeggen. Laat dan ook duidelijk je mening naar voren komen. De bruiloft DJ kan hier vervolgens op inspelen en alles naar wens laten verlopen.

Randzaken doornemen met de bruiloft DJ
Het is belangrijk bij het boeken van een DJ ook de randzaken door te bespreken. Wie verzorgt bijvoorbeeld het licht en geluid. Wat voor muziek wordt er gedraaid en mag hij verzoeknummers aannemen. Het is belangrijk om de belangrijkste punten en randzaken met de bruiloft DJ te bespreken. En kan de DJ ook wel aan deze randzaken voldoen? Dit kan allemaal worden besproken in het eerste kennismakingsgesprek. Deze kennismaking is vaak nog geheel vrijblijvend. Maak hier dan ook gebruik om zeker te zijn en de juist bruiloft DJ te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.