Bruidskapsels door Lee Radley

Zo sta je altijd goed op je trouwfoto’s
25 november 2016
Bruiloft goochelaar
6 januari 2017

Ken jij ‘m al? De beroemde kapper Lee Radley maakt de mooiste bruidskapsels. Wij hebben een handig tutorial filmpje voor je van internet geplukt waarin Radley laat zien hoe hij één van de gaafste bruidskapsels maakt: de Rock and Roll Chignon.

rock_roll_bride_3

Inspiratie bruidskapsels vanuit Londen

Dat Londen een modestad is, wisten we wel. Dat de haarsalon Nicky Clarke waar (Lee Radley werkt) er gevestigd is, weten niet veel bruidjes. Laat je inspireren door deze professional, die elke keer weer unieke kapsels weet te creëren.

rock_roll_bride_
lee_radley_new_hair_tutorial_coverimage

Rock and roll bruidskapsel

Ben je ook wel te porren voor een stoer bruidskapsel, dat toch heel chique, sexy en vrouwelijk is? Kijk dan snel naar de instructievideo van Lee Radley en laat je inspireren. Ook de kapper die jouw bruidskapsel gaat doen kan deze video gebruiken voor inspiratie voor jouw bruidskapsel. Of je boekt een retourtje naar Londen en bezoekt Lee zelf…

asfsagagsag
rock_roll_bride_1

Bruidskapsels uitproberen

Na het zien van al die prachtige bruidskapsels ben je of helemaal de weg kwijt of je hebt juist jouw ware bruidskapsel gevonden. In beide gevallen kan je een proefkapsel nemen. Dat betekent dat je een afspraak hebt bij de kapper een aantal dagen voor de bruiloft om een paar kapsels uit te proberen. Stel dat je twijfelt tussen opgestoken of los haar (of andere kapsels), neem dan foto mee van je jurk en kijk nadat het proefkapsel klaar is eens goed in de spiegel. Past dit kapsel bij jouw jurk? Misschien wordt de keuze nu al iets gemakkelijker

rock_roll_bruid_

Moderne, romantische bruidskapsels

Op zoek naar andere gave bruidskapsels voor de grote dag? Bekijk dan onze andere inspiratie-artikelen en zoek jouw favoriete kapsel uit. De professionals op onze website staan altijd voor je klaar om bjivoorbeeld een aantal proefkapsels uit te proberen of om je van advies te voorzien. Altijd vrijblijvend en natuurlijk heel gezellig. Succes!

Geschreven door Sanne van Bortel | fotocredit: Lee Radley | Fotocredit: David McNiel | Pinterest

Trouwen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.