Bruidsaccessoires zijn belangrijk

Feestelijke overhemden
12 januari 2017
Waarom Bruidskinderen?
3 februari 2017

Je bruiloft is de mooiste dag van je leven en die moet perfect verlopen. Je hebt al een prachtige jurk uitgezocht die bij je past en ook de bruidsmeisjes zijn voorzien van een prachtige outfit. Toch is alleen een jurk niet genoeg, vaak heb je nog allerlei bruidsaccessoires nodig om het geheel compleet te maken.

Afhankelijk van de stijl van je jurk wil je er waarschijnlijk wel een onderrok onder dragen; dit kan gaan om een grote hoepel voor een echte prinsessenjurk, of juist een strak model met een fishtail. Het is best een zoektocht om voor jouw jurk de juiste onderrok te vinden die bij jou en je jurk past. Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden en dan is het heel makkelijk als je alles op een rijtje kan zien en op je gemak kan kijken wat het beste zal passen.

Dan heb je nog zaken als de juiste lingerie, kousen en handschoenen. Maar een bruidsjurk is vaak niet bedoeld om mee buiten te staan; toch breng je toch vaak wel wat tijd buiten door in je feestjurk. Hoe fijn is het dan niet om een stola of bolero te hebben die je aan kan passen aan de temperatuur van de dag. In de koude maanden kies je voor een heerlijke warme faux-fur stola of bolero, terwijl het bij warmer weer vaak voldoende is om een dunne stola of bolero om je schouders te kunnen slaan.

Ook je haar is natuurlijk een punt waar je al lang over nadenkt, vaak samen met je kapster die een speciaal bruidskapsel voor jou bedenkt. Maar wil je daar een sluier in, een bloemdecoratie, of juist iets eenvoudigs?

Hoe fijn is het niet om thuis, samen met je beste vriendin, te kijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bruidsaccessoires. Gewoon online, kijken en vergelijken en bedenken wat de perfecte accessoires zullen zijn om jouw dag nog mooier te maken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.