Ben jij een lange man en ga je trouwen? Kies dan voor Mouwlengte-7 overhemden

Huwelijksaanzoek via een T-shirt
12 november 2018
Een unieke verlovingsring vinden
21 januari 2019
Alle blogberichten

Ben jij een lange man en ga je trouwen? Kies dan voor Mouwlengte-7 overhemden

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je er op je trouwdag natuurlijk op z’n allerbest uitzien! Je gaat wellicht op zoek naar een mooi pak dat past bij het stofje dat je gekregen hebt en overeenkomt met de kleur van de trouwjurk van je aanstaande vrouw. Ben jij één van de vele lange mannen in Nederland? Dan kun je voor een perfect passend overhemd voor onder je trouwpak terecht bij Mouwlengte7.com. Hier verkopen ze overhemden voor mannen die langer zijn dan 1.80 meter. De winkel van Mouwlengte7.com is gevestigd in Amsterdam maar je kunt ook eenvoudig online winkelen als daar je voorkeur naar uitgaat.

Hoe zijn de mouwlengtes van overhemden opgebouwd?
In Nederland beginnen de overhemden bij Mouwlengte-4. Dit zijn overhemden geschikt voor kleinere mannen. De lengte van de mouwen zijn ongeveer 60 cm. Mouwlengte-5 was een aantal jaren geleden de meest verkochte maat. Dankzij het groter worden van onze Nederlandse mannen zijn Mouwlengte-7 overhemden nu de meest verkochte. De mouwen van de Mouwlengte-7 overhemden zijn ongeveer 70 cm lang.

Waarin verschillen Mouwlengte-7 overhemden van de gewone reguliere overhemden?
Naast dat de Mouwen van de Mouwlengte 7 overhemden langer zijn, is ook het rugpand van het overhemd verlengt met een aantal cm. Hierdoor blijft het overhemd netjes in de broek zitten gedurende de dag. Wat bij Mouwlengte 7 overhemden anders is dan bij XXXL overhemden, is dat de breedte van het overhemd niet aangepast is. Mouwlengte 7 overhemden zijn dus zeer geschikt voor lange slanke mannen. Een overhemd hoort ongeveer 2 cm ruimte te hebben rondom het lichaam.

Hoe bepaal je de juiste maat van je overhemd?
Natuurlijk kun je naar de fysieke Mouwlengte-7 winkel rijden in Amsterdam, daar ben je van harte welkom en zal een professional je helpen bij het bepalen van de juiste maat. Wil je online kopen dan kun je de maattabel op de website van Mouwlengte7.com eenvoudig de juiste maat bepalen. Mocht er onverhoopt toch iets fout gaan met bestellen dan kun je het overhemd altijd kosteloos omruilen voor een andere maat. PS: Voor je trouwdag is het wellicht handig om 2 overhemden aan te schaffen, mocht je jezelf willen opfrissen na een spannende eerste helft van de dag, dan is het heerlijk om even een schoon overhemd te kunnen aantrekken toch?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.