Beauty behandeling voor de bruiloft

7 Happy momenten voor vrouwen in een relatie
25 november 2016
Zo sta je altijd goed op je trouwfoto’s
25 november 2016

In de week vóór de belangrijkste dag van je leven draait alles om jou. Je ondergaat beauty behandelingen en kuurtjes en laat je helemaal mooi maken voor de grote dag. Nagels, wimperextensions, make-up, spray-tan, glitter en glamour…

3478-jonails-brillbird35775

Bruidsnagels zetten

Gelnagels, acrylnagels, nagels met glitters of nail art, parelmoer of metallic kleuren: niets is te gek. Bezoek een nagelstylist in de buurt (op onze website vind je de beste nagelstudio’s!) of doe inspiratie op in onze artikelen of natuurlijk op Pinterest. Als je een thema hanteert op je bruiloft, zoals een bepaalde kleur, kan je jouw nagels heel gemakkelijk eenzelfde kleur geven. Goud, zilver, glitters, knalroze: alles kan. Of laat een lieve boodschap op je nagels zetten door middel van nail art. Kleine hartjes of bloemetjes is ook mogelijk.

make-up_beauthy_trouwen

Spraytan voor de bruiloft

Even snel een lekker kleurtje opdoen? Echt tijd om uitgebreid in de zon te liggen of om een zonnebankkuurtje te nemen heb je niet altijd. De spraytan is dan de ideale uitkomst, vaak duurt dit maar een paar minuten. Even goed stilstaan, laten drogen en voilà! Je ziet er prachtig gebruind en gezond uit. Als je geen fan bent van een spray tan, kan je ook kiezen voor een zonnebankkuur. Eén keer onder de zonnebank heeft namelijk weinig zin. Begin op tijd met deze kuur!

make_up_beathy_trouwen_4

Wimper extensions en bruidsmake up

Niet iedereen bezit het gen voor lange, krullende wimpers, maar wees niet getreurd: voor alles bestaat een oplossing in de beauty-wereld. Zo kun je voor één dag wimper extensions nemen, zodat jij op je bruiloft een prachtige, verleidelijke oogopslag hebt.

3100-sb-beauty23351
make_up_beathy_trouwen_2

make_up_beathy_trouwen_
Maak je look compleet met prachtige oogschaduw in je themakleur (als je die hebt), opvallende lippenstift en goede foundation met flatterende contouring. Jij bent nu helemaal klaar om de mooiste vrouw te zijn op je bruiloft!

Sanne van Bortel | Meer beauty inspiratie & tips


bruidsmake_up_prof_2

Trouwen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.