4 cateringtips voor op je bruiloft

Bruiloft DJ boeken
2 augustus 2018
Handige tips voor trouwen in het buitenland
14 september 2018


Een bruiloft brengt veel voorbereidingswerk met zich mee. Om je tijdens de voorbereidingen voor de catering te ontlasten zijn hier 4 tips.

Vermijd slechte catering
Een slechte catering vermijd je door een goede voorbereiding. Als je precies weet wie er op je bruiloft komt dan neem je ook adequatere beslissingen over wie wat wil eten. Daarnaast loont het om de reviews op internet te bekijken van leveranciers zodat je een juiste beoordeling maakt.

Hou rekening met individuele wensen
Een bruiloft waar geen vegetarische en/of veganistische maaltijden worden geserveerd kan zomaar uitlopen op een mislukking voor sommigen. Breng de behoefte van iedereen duidelijk in kaart om iedereen een maaltijd naar believen te serveren.

Zorg voor borrelhapjes
Goede borrelhapjes zijn belangrijk voor elk feestje en dus ook voor de bruiloft. Let erop dat gedurende de dag de wensen van de genodigden variëren. Tijdens de lunch is er misschien meer behoefte aan iets zoets of aan broodjes terwijl men in de avond vaak geneigd is een vette hap te benutten.

De pièce de resistance, het diner
Het diner is het stuk waar iedereen het later nog over heeft. Ons advies is om hiervoor meer dan een cateraar in te schakelen. Weg met de ekopizza of de glutenvrije sushi. U dineert normaal gesproken ook bij het beste restaurant dus daar bestelt u nu ook het hoofdmenu. Daar worden uw gasten blij van.

Eet smakelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.